O nama

Od 1999.g. stručno i profesionalno brinemo o vašim sustavima navodnjavanja. Od savjetovanja i predlaganja projektnog rješenja, te dobave i montaže, do stručnog redovnog održavanja. Našu osnovnu djelatnost tvrtke čine ugradnja sustava za navodnjavanje, prodaja, servis i montaža pumpi za vodu. Svakom vašem kvadratnom metru i svakoj kapi vodi posvećujemo punu pažnju kako bismo vam osigurali najoptimalnije korištenje resursa.  Iza sebe gledamo na veliki broj uspješno odrađenih projekata i zadovoljnih klijenata, a ispred sebe vidimo svaki novi projekt kao izazov kojem ozbiljno pristupamo.

Sve rizike svodimo na minimum koristeći uvijek provjerene i renomirane proizvode svjetski priznatih proizvođača poput Rainbirda.. Uvozimo proizvode talijanske tvrtke Subline koja proizvodi isključivo dubinske pumpe, za koje pružamo i podršku servisa i dobave svih rezervnih dijelova. Također, servisiramo i dobavljamo sve vrste pumpi koje se upotrebljavaju u industriji i kućanstvu, poput Elektrokovina, IMP, Pedrollo, Flygt, Grunfos i ostalih proizvođača.

Osim prodaje i podrške nudimo i kompletnu uslugu ugradnje pumpi, te hidroforskih postrojenja. Za potrebe hortikulturnog uređenja vašeg okoliša preporučujemo provjerene i pouzdane partnere koji će vašu okućnicu pretvoriti u zelenu oazu.

Za više pitanja slobodno nam se javite. Stojimo vam na raspolaganju.

Hidrofor tim
Developed @ empirio-ps.hr & creativaplus.hr